Direktlänk till inlägg 31 maj 2011
Det här receptet innehåller knappt någonting av det jag odlat själv, bara spenaten och rädisorna i salladen. Men det är ett lite kul recept tycker jag som jag hämtat från vår Thailandresa i vintras. Rolig bjudmat som man kan variera i det oändliga.
Jag har bara fyllt ananassen med ris, kycklingfile som jag stekt och kryddat med curry, och så ananass i bitar. Man börjar med att skära bort ett lock på ananassen och så karvar man ur det mesta av innehållet som man sen använder i matblandningen. Bra om man hittar lite större ananass då det inte ryms så mycket i dom annars.
Ser rätt läckert och festligt ut tycker jag. Som sagt, kul bjudmat. Prova vetja
Regn, regn . . .ja jag bad ju om regn och regn får jag. Ska vara ostadigt några dagar framöver. Händer inte så mycket ute då, rensar lite ogräs och pysslar bara. Har varit mycket på jobbet också med studenten och allt så orken har inte riktigt räckt ...
Backsippa
Dillpion
Vallmo
Petunia
Förgätmigej
Viol
Grusnejlika
Potatis av sorten Marine
Mina pallkragar
Palsternacka
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | 8 | |||
9 |
10 | 11 | 12 |
13 | 14 |
15 | |||
16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
22 | |||
23 |
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 | |||
30 |
31 | ||||||||
|